HOȚ DE DOI LEI A furat materialele de reabilitare a școlii: calorifere, vopsea și patru găleți de amorsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prag de an școlar, unitatea de învățământ din Pojejena, care este în curs de reabiliatare a rămas fără materialele de construcții.  Edilii au avut mari bătăi de cap, mai ales că au făcut eforturi ca să aloce banii pentru renovare. Muncitorii au văzut că le lipsește materia primă pentru lucrări, așa că au sunat imediat la 112.

Hoțul a furat 13 calorifere, cinci găleţi vopsea lavabilă de interior, trei găleţi de vopsea lavabilă de exterior şi patru găleţi de amorsă. “Poliţia Oraşului Moldova Nouă a fost sesizată de cu privire la faptul că autori necunoscuţi au sustras de la Şcoala generală cu clasele I-VIII Pojejena mai multe material pentru construcții”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție. Hoțul a și fost prins, iar paguba recuperată.

Localnicul Constantin Cioancă, de 38 de ani, este cercetat acum pentru furt calificat, iar autoritățile locale speră ca polițiștii să ia măsuri drastice. “Noi am mai avut astfel de incidente la școală. Acum patru luni, s-a furat acoperișul unității, dar a fost recuperat. Investim 300.000 de euro în școală. Ce ne facem dacă după ce sunt gata lucrările se întâmplă din nou”, spune viceprimarul Sava Rachici.  

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite