Ioan Borduz: “Nu am deturnat fonduri europene! Am dat doar o declarație la DNA. Nu am nicio vină!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei Fârliug, Ioan Borduz spune că este nevinovat în ce privește acuzele pe care le-ar fi primit prin plângerea de la DNA. Mai mult decât atât, edilul susține că Ministerul Dezvoltării Regionale a semnat recepția finală a lucrării și chiar a returnat suma de 3.000 de euro, bani rămași după ce a construit piața acoperită și fântâna din localitatea Dezești.

Edilul comunei Fârliug este revoltat de urmările pe care le are chemarea sa la DNA, mai ales că el susține că nu are nicio vină. “Sunt o victim colaterală. Cei care mi-au făcut plângerea, nu le convine că nu am făcut fântâna în fața casei lor.

Există un raport aprobat de Ministerul Dezvoltării Regionale, care a finanțat proiectul și căruia, eu i-am returnat suma de 3.000 de euro, bani pe care nu i-am cheltuit”, a spus edilul-șef, care s-a prezentat o singură dată să dea o declarație la DNA.

“Probabil, cazul urmează să fie soluționat în favooarea mea, de aceea nu m-au mai sunat”, a adăugat Ioan Borduz. În localitatea Dezești, printr-un proiect s-a construit o piață acoperită și o fântână arteziană.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite