Reparaţie morală faţă de medaliaţii olimpici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Şelariu a primit, după şase ani de aşteptare, apartamentul promis de Primăria Reşiţa. Daniel Popescu însă, medaliat şi el cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004, trebuie să se mulţumească în continuare doar cu locul de veci.

Fostul mare gimnast reşiţean Răzvan Şelariu, în prezent antrenor în Qatar, este unul din fericiţii posesori ai unui apartament în ultimul bloc inaugurat de Primăria Reşiţa pe Calea Caransebeşului. Este de fapt o reparaţie morală faţă de sportivul care a făcut atâta reclamă oraşului în momentul în care a urcat, alături de un alt reşiţean, Daniel Popescu, pe podiumul olimpic de la Atena. La revenirea acasă, fostul edil-şef le-a promis câte un apartament într-un bloc ANL ce era în curs de finalizare la vremea aceea. Celor doi sportivi le fuseseră înmânate şi cheile, dar până la urmă s-au ales doar cu două locuri de veci, aşa cum primeşte fiecare cetăţean de onoare al Reşiţei.
Pe jumătate, situaţia a fost reparată. “După şase ani de aşteptare, am primit, în sfârşit, apartamentul promis. Îi mulţumesc domnului primar Stepanescu pentru asta”, a declarat Şelariu. Daniel Popescu mai are încă de aşteptat. “Eu nu am primit nimic. Mă bucur pentru Răzvan şi poate că nu voi fi uitat nici eu”, a spus actualul antrenor care activează în Germania. Primarul Stepanescu a explicat de ce Popescu mai are de aşteptat până să primească o locuinţă. “Şelariu a avut punctaj mai bun deoarece este căsătorit şi are şi un copil. Popescu va primi şi el, probabil în următoarele blocuri pe care le construim”, a dat asigurări Stepanescu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite