Regal de schi la „Cupa Veteranilor“ pe Muntele Semenic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gelu Ebetiuc, de 61 de ani, este unul dintre schiorii veterani care participă la concursul organizat de Asociaţia Prietenii Munţilor. Astăzi experţii „sportului alb” se antrenează de zor pentru Cupa Veteranilor, care va începe mâine dimineaţă, pe pârtia Goznuţa.

Gelu Ebetiuc împlineşte anul acesta 61 de ani şi se numără printre cei mai cunoscuţi schiori din judeţ. A îndrumat pe pârtie zeci de generaţii de copii. „Părinţii mei erau antitalent la sport. La vârsta de zece ani m-am înscris în Clubul Olimpia, unde am învăţat să schiez şi am prins drag de Semenic“, a povestit Gelu Ebetiuc. Astăzi este vicepreşedintele Asociaţiei Prietenii Munţilor, înfiinţată în 1976.

„Dacă stau bine să mă gândesc, până azi am organizat 32 de tabere de copii. Este un lucru extraordinar să-i vezi cum asimilează cunoştinţele într-un timp scurt“, şi-a amintit schiorul. Astăzi, veteranii fac ultimele pregătiri pentru concursul „Cupa Veteranilor“, iar mâine dimineaţă, de pe pârtia Goznuţa se va da startul la proba de Fond.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite