Reşiţa: Legume prea scumpe la Zilele Recoltei (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Legume prea scumpe la Zilele Recoltei (GALERIE FOTO)
Reşiţa: Legume prea scumpe la Zilele Recoltei (GALERIE FOTO)

Reşiţenii care au participat la sărbătoare s-au arătat nemulţumiţi de comercianţi, de preţuri şi de produse. Vânzările au scăzut faţă de anul trecut pentru că oamenii nu au avut încredere să cumpere de la aceiaşi comercianţi care vând şi în pieţele reşiţene.

Stadionul de Atletism din cartierul Lunca Bârzavei nu a fost anul acesta la fel de populat ca anul trecut. Zilele Recoltei, organizate în acest sfârşit de săptămână, i-au atras pe reşiţeni mai mult din curiozitate.
Dacă anul trecut gospodinele cumpărau produse cu sacii, anul acesta cele mai multe dintre ele au plecat acasă cu câteva plase. „Am cumpărat cinci kilograme de cartofi pentru că au fost singurii pe care i-am văzut mai ieftini decât în piaţă“, a spus Margareta Chivaci, o gospodină din municipiu.

Sera bate grădina
Mulţi dintre cei care au fost la Zilele Recoltei se plâng de faptul că multe dintre produsele sunt îngrăşate cu chimicale. „Ar trebui să aducă marfă din grădină. Am văzut roşii ca în piaţă, foarte mari şi fără niciun gust. M-am aşteptat ca să găsesc produse din grădină“, a spus nemulţumit Ivan Baici, un reşiţean care voia legume pentru murături. Acesta a spus că, în cele din urmă, va fi nevoit să-şi cumpere borcane pentru debaraua de iarnă gata preparate din magazin.
Chiar dacă reşiţenii reclamă atât faptul că anul acesta nu au venit alţi comercianţi în afară de cei din pieţele reşiţene, cât şi preţurile nu foarte scăzute ale produselor, răspunsul de la S.C. Pieţe S.R.L nu este în ton cu nemulţumirile lor. „Avem producători din Fârliug şi din alte sate. Într-adevăr, sunt mulţi comercianţi care vând şi în pieţe, dar avem şi foarte mulţi care au venit din exterior. Preţurile produselor sunt în scădere. În fiecare zi au scăzut“, a spus Adrian Damian, administratorul societăţii.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite