Reabilitarea pasajului din Triaj este amânată pentru 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După incidentul de la începutul lui aprilie, când a fost avariată una dintre grinzile de rezistenţă ale podului, autorităţile spuneau că lucrările vor începe. Promisiunile de atunci arătau că in cel mult trei luni de zile circulaţia va fi reluată.

După o mulţime de deplasări ale reprezentanţilor Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara s-a decis că sumele de bani vor putea fi obţinute abia în anul 2011.„Având în vedere necesitatea reluării traficului pe acest pasaj Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România va întreprinde eforturile necesare, în vederea includerii acestui obiectiv în Programul de reparaţii capitale cu finanţare în anul 2011 de la bugetul de stat“, se arăta într-un comunicat trimis de Direcţia de Drumuri şi Poduri spre Primăria Reşiţa. Astfel, circulaţia pe podul din Triaj va rămâne aceeaşi în ciuda promisiunilor deşarte făcute de reprezentanţii locali şi judeţeni.

Şoferi supăraţi

 „A fost o perioadă de câteva săptămâni, în care au turnat asfalt pe o porţiune şi am crezut că îl vor şi consolida. Dar ce treabă este asta? Podul stă să cadă, iar cei de la drumuri pun asfalt peste el. Numai în România se poate întâmpla aşa ceva”, spune Ionica Romanea, un şofer reşiţean. În replică cei de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri şi clmează pe reşiţeni că alarma de consolidare a fost una falsă. „Noi am asfaltat la Reşiţa peste şase kilometri de drum naţional.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite