Răsturnare de situație în cazul jandarmului care a ucis un tânăr de 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Logodnica și cumnatul lui Doru Marius Daş, subofiţer în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, aflat în arestul IPJ Caraş-Severin de aproape o lună de zile, sunt și ei cercetați în stare de libertate. Daș a omorât în urmă cu o lună un tânăr de 20 de ani.

Jandarmul care a accidentat mortal un tânăr pe o stradă din Oraviţa după care a fugit de la locul faptei nu se simte prea bine în arest şi vrea cu orice preţ să fie pus în libertate. Din păcate, cererea lui de eliberare pe cauțiune a fost respinsă, iar procurorii au extins cercetările. „Cererea a fost respinsă, iar cazul se extinde, fiind cercetați în stare de libertate cumnatul inculpatului dar și logodnica acestuia“, ne-a informat Radu George, purtătorul de cuvânt al parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița.

Accident tragic
Un tânăr de 20 de ani din Oraviţa şi-a pierdut viaţa pe loc după ce un autoturism l-a lovit în plin, în timp ce rula cu viteză foarte mare. Martorii oculari susţin că autoturismul era condus de un jandarm timişorean care locuieşte în localitate şi că gestul lui a fost premeditat. Din spusele prietenilor victimei, jandarmul, care se numeşte Doru Marius Daş şi are 27 de ani, a participat la o petrecere de majorat, unde ar fi avut un conflict cu un amic de-al victimei. Băut bine, jandarmul a urcat la volan şi a intenţionat să-l accidenteze pe tânărul cu care se certase. Acesta a apucat însă să se ferească. Prietenul său nu a avut timp să reacţioneze şi a ajuns sub roţile maşinii. Filmul evenimentelor nu a fost confirmat încă de poliţişti.

Beat criţă
 Potrivit mai multor martori oculari ai tregediei din noapte de 30 spre 31 octombrie, gestul jandarmului a fost premeditat, în sensul că a intenţionat să accidenteze un prieten al victimei, care s-a ferit la timp. "Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, a precizat Ancuţa Cărbunaru de la IPJ Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite