“Rambo”, puştii care l-au dezarmat şi “colecţionarii” de arme sunt la arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei cinci sunt acuzaţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor
Cei cinci sunt acuzaţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Cetăţeanul româno-american care a introdus ilegal în ţară mai multe arme de vânătoare, hoţii care l-au prădat şi cei doi bărbaţi care au oferit în schimbul lor un scuter rămân arestaţi preventiv. Tribunalul Caraş-Severin a redus totuşi numărul zilelor de arest pentru cei doi hoţi minori.

Ceea ce ar fi trebuit să fie un banal furt dintr-o locuinţă s-a transformat într-o poveste care ar putea duce la privarea de libertate a cinci persoane, printre care se află şi păgubitul. Întors recent din SUA, Mircea Tolnai a constatat că din locuinţa sa din Brădişorul de Jos au dispărut mai multe bunuri, printre care şi câteva arme de vânătoare. Autorii furtului sunt trei tineri care au ajuns imediat pe mâinile poliţiştilor. Proprietarul armelor a ajuns şi el în arest, pentru că nu a binevoit să le declare la introducerea în ţară, deşi, de atunci şi până la data furtului au trecut ani buni. Armele furate au trecut şi prin mâinile altor două persoane, care au oferit în schimbul lor un motoscuter, motiv pentru care au fost reţinute şi arestate preventiv.


Clemenţă pentru hoţi
    Judecătoria Oraviţa a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 15 zile pentru Florin Ghibu şi Ovidiu Cioşan, cei doi hoţi, ambii minori la data comiterii furtului. Mircea Tolnai şi cei doi “colecţionari” de arme, Cristian Constantin, Flavius Jurj, care au renunţat la scuter pentru două puşti de vânătoare, au fost trimişi preventiv după gratii pentru 20 de zile de magistraţii din Oraviţa. Tribunalul Caraş-Severin a menţinut astăzi măsurile impuse de Judecătoria Oraviţa. Doar cei doi hoţi s-ar putea întoarce mai repede la şcoală, numărul zilelor lor de arest fiind redus la zece.


    Citiţi mâine în Adevărul de seară întreaga poveste a armelor furate din locuinţa cetăţeanului american!

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite