Rămas înzăpezit, Moş Crăciun a fost salvat de pompierii de la ISU

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii s-au bucurat de venirea mosului
Copii s-au bucurat de venirea mosului

Moşul a sosit la Reşiţa într-o autospecială a pompierilor cu girofarul şi sirena porniteIstoviţi de drumul lung şi anevoios care leagă Laponia de Banatul de Munte, renii Moşului s-au declarat învinşi de nămeţii mari şi au tras pe dreapta.

 Sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că Moş Crăciun se află în dificultate, iar copiii riscă să rămână anul ăsta fără cadouri, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” au plecat imediat să rezolve problema. Zvonul că Moş Crăciun a fost zărit undeva în apropierea Reşiţei a circulat repede, astfel că, o mulţime de copii s-au strâns în curtea ISU “Semenic” pentru a se asigura că bătrânul ce le aduce an de an cele mai frumoase cadouri va fi salvat.


Deplasaţi la faţa locului, pompierii l-au scăpat de necazuri pe Moş Crăciun şi l-au rugat să treacă mai întâi pe la copiii lor, care aşteptau cu sufletul la gură în curtea instituţiei. Fără ezitare, Moşul s-a urcat într-o autospecială a pompierilor, care, cu girofarele pornite, a ajuns într-un timp record la copiii nerăbdători. Întâmpinat cu aplauze, Moşul le-a povestit celor mici prin ce dificultăţi a trecut până să ajungă la ei, dar poeziile şi cântecele frumoase pe care le-a auzit de la copii l-au determinat să spună într-un final că toate eforturile au meritat.  


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite