Raliul cu BMW-ul pe străzile principale din localitatea Bocşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vitezomanul a fost prins de poliţişti
Vitezomanul a fost prins de poliţişti

Şoseaua din Bocşa a fost confundată de un şofer auto cu o pistă pentru concursuri automobilistice. Tânărul de 33 de ani a rămas fără permis după ce a fost surprins de radarul poliţiştilor în timp ce circula cu 177 kilometri la oră, prin Bocşa. Tânărul a primit „în dar“ şi o amendă. 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J. Caraş-Severin şi cei ai Poliţiei Oraş Bocşa au organizat ieri, o acţiune pentru identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.
„Acţiunea s-a desfăşurat între orele 14.00 – 18.00, şi a avut ca scop reducerea numărului accidentelor de circulaţie produse ca urmare a vitezei excesive dar şi combaterea încălcării de către conducătorii auto cât şi de alţi participanţi la trafic a regulilor de circulaţie“, a declarat Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.
Au fost sancţionaţi contravenţional 15 conducători auto pentru depăşirea limitei de viteză iar cinci conducători auto au pentru alte abateri la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, tot pentru depăşirea limitei de viteză, a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate a fost de 4.250 lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite