Reşiţa: Răchia rămâne fără festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Răchia rămâne fără festival
Reşiţa: Răchia rămâne fără festival

„Festivalul Răchiei” ar fi trebuit să înceapă mâine în staţiunea Băile Herculane, însă Asociaţia Producătorilor de Răchie a anulat evenimentul.

„Anul acesta nu mai putem organiza festivalul, conform tradiţiei, la Băile Herculane. Însă ne-am decis să ne prezentăm cu toţii la Zilele Recoltei, organizate pe 9, 10 şi 11 octombrie la Reşiţa”, a spus Ioan Borduz, primarul din Fârliug şi unul dintre organizatorii festivalului.

Pentru al treilea an consecutiv, SC Pieţe Reşiţa SA, împreună cu municipalitatea oraşului, au decis continuarea manifestării agricole „Ziua Recoltei”, care a fost organizată după reluarea acestui eveniment pe stadionul de atletism din Cartierul Govândari.

„Având în vedere că în zonă sunt foarte mulţi producători agricoli, am considerat benefic să reiterăm această manifestare, care are un succes tot mai mare de la un an la altul. La această ediţie sperăm să avem peste 120 de producători. De asemenea, producătorii de răchie au răspuns afirmativ invitaţiei noastre”, a spus Alexandru Damian, directorul SC Pieţe Reşiţa SA.

Ca în fiecare an, toţi reşiţenii care vor veni la Zilele Recoltei pot să cumpere orice produs expus de către cei prezenţi, fiind o expoziţie agricolă cu vânzare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite