Coco Galescu se judecă pentru zece pături vechi de zeci de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul săptămânii viitoare va fi reluat procesul lui Coco Galescu pentru zece pături şi zece saltele vechi. Tribunalul Caraş-Severin a admis contestaţia introdusă de Clubul Montan Caransebeş şi cunoscutul alpinist Cornel Galescu.

 Procesul este deschis de Asociaţia Salvamont Caransebeş. Instanţa a hotărât ca dosarul să se judece pe fond, ceea ce înseamnă că procesul se reia de la zero. Alpinistul spune că în perioada în care era în expediţia de pe Himalaya, citaţiile în acest caz au fost trimise la alte adrese.
„Pentru a se relua procesul am invocate unele vicii de procedură. Deocamdată mă bucur că dosarul este la Reşiţa şi sper că totul să se desfăşoare aşa cum trebuie“, spune Coco Galescu. De asemenea, după o privire mai atentă a actelor pe care alpinistul le are, şi-a dat seama că există câteva falsuri. „Am depus şi plângere penală pentru unele acte. Voi merge şi mai departe, dar deocamdată aştept să văd rezultatul instanţei“, a mai declarat alpinistul caransebeşean. În situaţia în care sentinţele nu vor fi favorabile lui Galescu, acesta ar trebui să plătească suma de 50.000 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite