Punctul forte al distracţiei de Revelion este vestimentaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii adoptă vestimentația de club
Tinerii adoptă vestimentația de club

Orice doamnă sau tânără domnişoară îşi doreşte să fie sclipitoare şi să atragă cât mai multe priviri  în noaptea de Revelion. Acum toate femeile sunt atente la ţinută, accesorii şi, nu în ultimul rând la machiaj.

Revelionul este seara specială în care se poartă rochiile lungi, fastuoase, elegante, care pun în evidenţă formele feminine. Culoarea indicată a rochiei de seară este argintiul.Ţinuta perfectă a fost căutată din timp de reşiţencele care petrec Revelion la un restaurant sau într-un club select. „ Eu am să merg la unul din restaurantele din centrul oraşului. Este un local sofisticat, aşa că m-am pregătit din timp. Mi-am cumpărat o rochie neagră cu spatele decoltat. Accesoriile nu sunt o problemă, iar acum nu mi-a mai rămas decât machajul. Trebuie să fie sciliptor, în ton cu sărbătoarea. Am alocat aproximativ 300 de lei pentru ţinută”, ne-a spus Andreea Marcu, o tânără reşiţeancă.
Bijuterii strălucitoare
Femeile îndrăzneţe poartă bijuterii cu pietre preţiosae sau semipreţioase viu colorate. Ametistul, topazul, onyxul sau quartzul sunt pietrele ideale pentru tinerele îndrăzneţe. Aceste accesorii vor face ca ţinuta de Revelion să fie strălucitoare şi modernă. Doamnele conservatoare, care nu vor să se evidențieze,  sunt sfătuite să poarte perle. Ele pot fi accesorizate la o rochie de seară de culoare neagră, roşie sau roz. Adeptele stilului classic pot asorta la ţinuta de vis un colier colorat, sau chiar unul uni, în nuanşă de lila, verde sau roz. O brăţară şi o pereche de cercei în aceleaşi nuanţe  aduc un plus de stil şi de eleganţă.

Magazinele au făcut vânzări

Rochiile şi ţinutele de seară au fost aduse de la începutul acestei luni în magazine. Clientele au fost încântate de ceea ce au găsit, iar garderoba a fost înnoită. “ Am adus rochii de seară care nu au preţuri mari. Ştiind că este o perioadă destul de grea, financiar vorbind, nu ne-am aruncat pe ţinute scumpe. S-au vândut foarte bine pantalonii, maieurile şi bluzele sclipitoare. Domnişoarele care au vrut să fie la modă s-au îmbrăcat cu cel mult 200 de lei”, a explicat Alina Marişescu, o vânzătoare.

Ţinute şoc pentru cluburi

Tinerele domnişoare adoptă ţinute îndrăzneţe. Pantofii cu tocuri foarte înalte, plicurile şi bijuteriile din argint, sau cele cu pietre viu colorate nu pot lipsi de la petrecere. Rochiile sunt mulate, argintii sau negre, iar machiajul destul de strident. Tinerele pot optat pentru un pantalon larg, sau mulat care poate fi asortat cu o cămăşuţă transaprentă dint material diafan.Top-urile cu paite, care nu lipsesc din garderoba adolescentelor, pot fi piesa de rezistenţă care asigură o intrare demnă de invidiat la orice petrecere.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite