Publika a cântat cu trupa U2 într-un castel de pe lângă Dublin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţeanul Hanes Radu, alături de colegii săi, pleacă în Irlanda, la invitaţia unor mari muzicieni. Evenimentul are loc la un castel din apropierea Dublin-ului şi este o petrecere privată, iar artiştii români au făcut toate pregătirile.

Hanes Radu, unul dintre cei mai apreciaţi tobari din ţară, cântă cu Publika de ani buni. O trupă de coveruri cunoscută în toată ţara, Publika are şi materiale proprii ce se regăsesc pe albumul „Unde eşti“. Anul trecut, datorită faptului că managerul trupei a trimis staff-ului U2 câteva demo-uri ale românilor, aceştia au fost invitaţi să cânte la o petrecere privată la care cap de afiş sunt legendarii irlandezi.

„Vom pleca săptămâna viitoare în data de 12 august şi ne întoarcem pe 14. Este normal să avem emoţii, dar ne-am pregătit intens pentru acest eveniment“, a declarat Hanes Radu, tobarul trupei Publika, din care mai fac parte Ionuţ Ruscior, Florin Giuglea, Robby G. şi Adrian Ciuplea. Cei cinci vor fi cazaţi în apropierea locaţiei castelului, zonă care deocamdată este ţinută sub cheie. Ionuţ Ruscior, solistul trupei, spune că nu ştie prea multe detalii despre evenimentul în sine pentru că tăiate discuţiile au avut loc doar cu acte în faţă.

Concerte-tribut
„S-a semnat un contract în care fiecare detaliu al evoluţiei noastre acolo este stipulat cu mare atenţie. De la ţinută şi până la cele şase melordii pe care le vor interpreta“, a spus Ionuţ. Staff-ul U2 le-a precizat românilor că vestimentaţia ce o vor purta pe scena evenimentului va trebui să fie de culoare închisă, de preferat neagră. Astfel, cei de la Publika vor cânta trei melodii de la U2 şi trei proprii.

Membrii trupei au susţinut mai multe concerte–tribut U2. În ciuda faptului că fanii Publika îi roagă să le aducă autografe, românii spun că există posiblitatea să-i dezamăgească. „Din nefericire, nu cred că le vom onora doleanţele, mai ales că va fi doar o singură fotografie de grup, ceea ce cred că nu ne va permite prea mult timp de discuţii“, a mai spus solistul trupei Publika.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite