Cele mai importante ştiri din Reşiţa, publicate vineri în Adevărul de Seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au susţinut un spectacol de Crăciun
Copiii au susţinut un spectacol de Crăciun

ORAŞUL PE SCURT: Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară, ediţia de Reşiţa, publicate vineri, 11 decembrie 2009: Proiecte culturale la grădiniţe, Vaccin pentru vârsta a doua, Cu maşina în pârâu, Cadouri pentru cei mici.

Proiecte culturale la grădiniţe
Micuţii de la grupa pregătitoare „Ursuleţii isteţi“ de la Grădiniţa cu program prelungit nr.7 au pregătit pentru astăzi un program special. Împreună cu educatoarele, preşcolarii au pregătit un program artistic. Ei au pus în scenă piesa de teatru „Poveste de Crăciun”. Acţiunea face parte din proiectul cultural „Eu şi lumea mea“.

Vaccin pentru vârsta a doua
Reşiţenii de peste 65 de ani primesc gratuit vaccinul antipandemic. În Caraş-Severin există peste 20.000 de persoane care pot primi vaccinul antipandemic, prin intermediul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică. Măsură a fost luată pentru prevenirea complicaţiilor datorate gripei, care la aceste vârste pot deveni periculoase şi chiar letale.

Cu maşina în pârâu
Un tânăr de 37 de ani din Reşiţa nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi, într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul maşinii. Acesta s-a oprit în albia Părăului Tău. În urma izbiturii, doi dintre pasageri au fost duşi la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Bărbatul este cercetat pentru vătămarea corporală a celor două persoane.

Cadouri pentru copii
Elevii de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade“ din Reşiţa au strâns astăzi jucării şi haine pentru a le duce copiilor de la Centrul de Educaţie Specială „Speranţa”. Aproximativ 20 de tineri voluntari au venit încărcaţi cu daruri pentru cei nevoiaşi. Aceştia au dorit ca prin acest gest să facă o bucurie copiilor de la centru.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite