Programul „rabla” este copiat la lenjerie, jucării şi cărţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În multe dintre magazinele reşiţene au apărut pe rafturi promoţii prin care obiectele noi sunt cumpărate cu bonusuri date pentru obiecte vechi."Programul Rabla pentru lenjerie intimă" a fost demarat la începutul lunii august. Toate preţurile au fost reduse cu 20 la sută.

În ultima perioadă, administratorii de magazine şi producătorii au luat o decizie înţeleaptă, ca să scape de criza economică şi să îşi păstreze clienţii. De la lenjerie intimă şi până la jucării, reşiţenii pot scăpa de lucrurile vechi şi să cumpere altele noi, la preţuri mai mici. Unul dintre magazinele care a aplicat acest sistem se află în zona Intim a oraşului. Acesta este vizitat în special de doamne şi domnişoare, fiind unul cu specific pentru lenjerie intimă. „Programul Rabla pentru lenjerie intimă a demarat la începutul lunii august. Toate preţurile au fost reduse cu 20 la sută. Acum, aşteptăm ca oamenii să se familiarizeze cu acest concept”, spune  patroana magazinului, Cristina Petre.


„Rabla” şi la jucării


Şi magazinele de jucării sau cele de cărţi au adoptat astfel de programe. La  obiectele de pluş, promoţia este valabilă până pe data de 20 septembrie, iar programul „rabla” pentru cărţi este valabil până pe 31 octombrie. „Avem mai multe promoţii, dar cel mai solicitat de reşiţeni este cel prin care îşi pot cumpăra produse noi, mai ieftine cu 20 la sută, în schimbul celor vechi“, spune Maria Farcaş, şef de magazin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite