Programul ISPA îi lasă din nou pe reşiţeni fără apă potabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În şedinţa de ieri s-a anunţat că luni, 21 martie, va fi sistată furnizarea apei pe întreg teritoriul municipiului Reşiţa. Atunci, societatea Strabag va desface racordul de alimentare cu apă de la uzina veche şi se va trece pe cel de la uzina nouă.


 Propunerea municipalităţii a fost ca sistarea apei să se facă în intervalul 8.00-14.00, respectiv 23.00-6.00, însă decizia va fi luată azi într-o nouă şedinţă. În anul 2010 societatea care furnizează apa în sistem centralizat a primit amenzi după amenzi pentru întreruperile necontrolate, care i-a lasat pe reșițeni chiar și mai mult de 24 de ore fără apă. De altfel, SC Aquacaraș SA conduce detașat în topul celor mai sancționate societăți ale forului local. 

Cea mai recentă sancțiune încasată de societatea reșițeană a fost pe data de 29 noiembrie, atunci când municipalitatea a amendat Aquacaraș cu 50.000 de lei, pentru că nu a respectat programul întreruperii apei potabile.

Cea mai recentă sistare a apei a fost marţi între orele 8 şi 20 pe mai multe străzi din municipiul Reşiţa. Au fost afectaţi consumatorii de pe străzile: Carpaţi, Ţiglăriei, Oituz, Feroviarului, Rândunica, Cozia, Izvorului, Nicolae Grigorescu, Romul Ladea, Ciocârliei, Vânătorilor, Alexandru Vlahuţă, Semenic, A Iancu, Siret, Ceretului, Rândul I, Rândul II, III şi IV, strada Vântului, Ţerovei, Vârfului, Badea Cârţan, Mangiuca, Nikolaus Lenau, Mierlei, Alunilor, Turturelelor, Banaduc şi Vulturilor.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite