Primii 110 angajaţi din Moldova Nouă încep de săptămâna aceasta lucrul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noua fabrică de componente auto a Delphi Packard Romania, deschisă la Moldova Nouă, 90 de cărăşeni sunt muncitori, iar restul personal TESA. Delphi Packard a solicitat în decembrie 2010 16.700 de metri pătraţi pentru amenajarea unei uzine în Clisură.

Una dintre cele mai mari investiţii din Caraş-Severin în anul 2010 a fost cea de la Moldova Nouă.  La începutul acestui an firma a făcut angajări, iar în această săptămână şi-a început activitatea. „Alţi 123 de angajati au plecat ieri către fabrica din Sannicolau Mare pentru un stagiu de pregătire, urmând ca aceştia să se alăture celor 109 angajaţi din Moldova Nouă“, ne-a informat Alin Datcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Moldova Nouă.

Solicitări stricte
Înainte să înceapă angajările, cei de la Delphi Packard Romania au vrut să se asigură că primesc tot sprijinul autorităţilor cărăşene. „Una dintre solicitări a fost punerea la dispoziţie a unei hale şi a unui teren pentru realizarea investiţiei. Astfel, a fost organizată o şedinţă de Consiliu Local în urma căreia au fost începute demersurile“, a declarat Alin Datcu.
Societatea care îşi propune să investească în Clisură figurează pe un loc fruntaş în top 100 Afaceri România, iar firma din Sânnicolau Mare ocupă locul întâi în Top Afaceri România - Întreprinderi foarte Mari, din judeţul Timiş.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite