Primarul corupt de la Văliug a scăpat de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A băgat în buzunar bani proveniţi din şpagă, a dat asigurări că va influenţa consilierii locali din Văliug pentru aranjarea unor licitaţii, s-a apărat în faţa instanţei minţind şi şi-a recunoscut vina doar în ceasul al doisprezecelea, dar cu toate acestea a fost pus în libertate.

Marius Mocanu, primar al comunei Văliug până în luna aprilie a acestui an, când a fost prins în flagrant luând şpagă suma de 3.000 de euro de la un investigator sub acoperire, a fost găsit vinovat de Tribunalul Caraş-Severin şi condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare cu executare. Acesta a apelat sentinţa instanţei de fond şi s-a prezentat miercuri în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Timişoara. De data aceasta a ales să joace cartea sincerităţii şi a avut de câştigat.


    “Clientul meu a fost deja eliberat din penitenciar. Se află deja în sânul familiei, aproape de cei dragi. Curtea de Apel a dispus admiterea apelului nostru. Am reuşit, după o luptă foarte grea, deoarece vorbim despre un dosar destul de greu ca speţă şi foarte prost început, să obţinem o mare victorie. Clientului meu i se va aplica o pedeapsă cu suspendare a executării sub supraveghere. Numai aşa se va putea reintegra şi reabilita moral în societate”,
a declarat Ioan Chilom, avocatul fostului de acum primar al Văliugului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite