Primarul corupt al comunei Văliug ajunge în faţa instanţei supreme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Mocanu, edilul-şef prins în flagrant primind şpagă, s-ar putea să se fi bucurat prea devreme de faptul că a scăpat de puşcărie după ce Curtea de Apel Timişoara a dispus suspendarea sub supraveghere a pedepsei aplicate de Tribunalul Caraş-Severin. 

Tribunalul Caraş-Severin l-a găsit vinovat pentru trafic de influenţă şi l-a condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare cu suspendare pe primarul Văliugului, numai că, instanţa de apel i-a acordat mai multă clemenţă şi a dispus “suspendarea sub supraveghere a pedepsei de trei ani şi trei luni închisoare aplicată de instanţa de fond pe un termen de încercare de şase ani”. În consecinţă, Marius Mocanu a fost pus de îndată în libertate, dar şi-a luat adio de la fotoliul de edil-şef al Văliugului. Când se aştepta mai puţin, a primit însă o nouă lovitură. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a declarat recurs, astfel că, ultimul cuvânt îl vor avea magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


    „În opinia noastră, soluţia Curţii de Apel Timişoara este temeinică şi legală şi sperăm ca la fel să decidă şi instanţa supremă. O astfel de pedeapsă, cu suspendare, îl va putea ajuta pe clientul meu să se reintegreze şi să se reabiliteze moral în societate”, a declarat Ioan Chilom, avocatul lui Mocanu.

ŞPAGĂ
Marius Mocanu a fost prins în flagrant primind 3.000 de euro cu titlu de mită


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite