Primarul Văliugului a fost condamnat pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Mocanu face puşcărie
Primarul Mocanu face puşcărie

Marius Mocanu s-a răzgândit încă o dată şi a recunoscut în faţa instanţei că este un edil corupt, dar a fost prea târziu pentru a mai beneficia de articolul de lege care prevede reducerea cu o treime a limitelor pedepsei în cazul însuşirii în totalitate a faptelor din rechizitoriu.

Primarul comunei Văliug le-a spus astăzi, magistraţilor de la Tribunalul Caraş-Severin că emoţiile l-au copleşit la termenul anterior şi că din acest motiv nu şi-a mai recunoscut vinovăţia, aşa cum o făcuse în cel puţin două sau trei rânduri, cu ocazia judecării cererilor sale de liberare sub control judiciar. Marius Mocanu s-a hotărât însă prea târziu să recunoască faptul că a luat şpagă. Viceprimarul Văliugului şi un om de afaceri, veniţi în faţa magistraţilor în calitate de martori, la cererea lui Mocanu, nu au reuşit să-l ajute prea mult pe edilul-şef, chiar dacă l-au ridicat în slăvi. Investigatorul sub acoperire, prezent şi el la acest ultim termen, a demontat toate scenariile închipuite de primar şi l-au obligat pe acesta să plece capul, consolat cu ideea că nu va scăpa de închisoare.


    Tribunalul Caraş-Severin l-a găsit vinovat pe Marius Mocanu de trafic de influenţă şi l-a condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare cu executare. Sentinţa nu este definitivă, primarul având posibilitatea să atace decizia magistraţilor cărăşeni la Curtea de Apel Timişoara.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite