Primarul Bunei şi şpăgarii din Primăria Zăvoi au fost trimişi în judecată de DNA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şmenurile imobiliare şi prostul obicei de a-şi rotunji veniturile din şpagă au băgat grupul condus de primarul localităţii Zăvoi în boxa acuzaţilor. Liniştea comunei a fost tulburată astăzi de vestea că DNA-ul a trimis dosarele celor opt acuzaţi la Tribunalul Caraş-Severin.

Viceprimarul comunei, Ion Scorobete, acuzat de DNA de complicitate la luare de mită, habar nu avea că trebuie să-şi caute avocaţi. “Nu am ştiut nimic. De la dumneavoastră aud pentru prima dată că aş fi fost trimis în judecată. Să vedem ce spune rechizitoriul, de ce sunt acuzat. Am să vorbesc şi eu cu avocaţii, dar întâi să văd ce mi se impută”, a comentat Scorobete.


Fără comentarii
Mut de uimire a rămas şi secretarul comunei, Gheorghe Adrian Lungu, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de luare de mită. Acesta şi-a găsit cu greu cuvintele. “Nu comentez”, s-a rezumat să spună Lungu. Gheorghe Coilă, primarul din Buchin, localitate căreia primarul Bunei i-a suflat zeci de hectare de teren, nu s-a bucurat de trimiterea în judecată a omologului său. “Eu nu am nimic de împărţit cu Bunei. Singura problemă este că s-a intabulat pe terenurile noastre”, a declarat Coilă.
La data de 6 mai 2010, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea primarului Antonie Bunei şi a fiului acestuia, Silviu, după ce omul de afaceri Romeo Dunca a anunţat DNA-ul că s-a săturat să plătească şpăgi pentru derularea unor proiecte.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite