Primăria Reşiţa suspendă activitatea „magazinelor de vise“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Magazinele de vise“ sunt monitorizate şi de municipalitate
„Magazinele de vise“ sunt monitorizate şi de municipalitate

În urma mai multor sesizări, cel puţin aşa susţine primarul municipiului reşiţa, acesta a luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor care comercializează ierburi etnobotanice de pe raza oraşului. Asta cel puţin până când proprietarii acostora nu intră în legalitate.

În cadrul unei întâlniri organizate de reprezentanţii primăriei Reşiţa, Mihai Stepanescu a precizat că legea îi permite să ia atitudine cu privire la activitatea „magazinelor de vise“. „Cel mai mult mă interesează sănătatea cetăţenilor, iar în urma mai multor controale ale Servicicului public Poliţia Comunitară, am decis suspendarea activităţii acestor magazine“, a spus Mihai Stepanescu.

Închidere permanentă...?
De asemenea, primarul a mai precizat facptul că în data de 20 decembrie, în urma şedinţei de Consiliu Local se va hotărâ dacă activitatea acestor magazine va fi sau nu suspendată pe perioadă nedeterminată.

Razie la etnobotanice
Poliţiştii cărăşeni împreună cu cei de la Garda Finaciară şi OPC au făcut recent un control inopinant în urma căruia au fost prelevate probe pentru verificarea produselor. „Probele au fost trimise la un laborator specializat pentru a vedea dacă substanţele se regăsesc pe lista celor interzise prin lege“, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt IPJ Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite