Reşiţa: Prima ninsoare încurcă şoferii (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Prima ninsoare încurcă şoferii (UPDATE)
Reşiţa: Prima ninsoare încurcă şoferii (UPDATE)

De aproape două ore în Caraş-Severin au început să cadă fulgii de zăpadă.

Citeşte şi:

Braşov: -4°C şi zăpadă la Fundata (GALERIE FOTO)


Ora, 20.00
Drumul care face legătura între Reşiţa şi Văliug a fost închis. Stratul de zăpadă este de aproximativ 10 centimetri. " "Circulaţia a fost închisă din cauza căderii ramurilor copacilor pe carosabil. Circulaţia va fi deschisă când se va îmbunătăţi starea vremii", a declarat subinspectorul Radu Ştefan, Serviciul Rutier Caraş-Severin. Utilajele Primăriei Reşiţa intervin pentru degajarea carosabilului.


Ora, 18.00

Porţiunea de drum dintre Caraşova şi Anina va fi închisă. Circulaţia nu se poate efectua în condiţii de maximă siguranţă datorită precipitaţiilor mitxe. „Ramurile copacilor cedează sub greutatea zăpezii. Pentru evitarea evenimentelor neplăcute circulaţia va fi oprită până la îmbunătăţirea vremii“, a declarat comisarul Decebal Davidoiu, şeful Serviciului Rutier Caraş-Severin


Ora 15.30
Circulaţia între Oraviţa şi Anina se desfăşoară cu dificultate. Pe o porţiune de 13 kilometri de drum s-a aşternut zăpada. „ Avem trei utilaje ieşite şi se împrăştie material antiderapant. Stratul de zăpadă are aproape 2 centimetri”, a declarat Gabriel Drung, ofiţerul de serviciu din cadrul Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara. „ Avem echipaje în zonă. Circulaţia este atent supravegheată”, a declarat comisarul Decebal Davidoiu, şeful Poliţiei Rutiere din Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite