Reşiţa: Pretenţiile puştilor care nu ţin cont de criză (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Reşiţa sunt doar câteva magazine specializate pentru copii, acestea comercializând toate cele necesare atât pentru bebeluşi, cât şi pentru copiii mai mari.

Micuţii reşiţeni sunt pretenţioşi când vine vorba de propria imagine. Deşi cele mai scumpe hăinuţe sunt cele pentru copii, părinţii îşi alocă un buget consistent pentru ca odrasle lor să fie fericite.

Anca Petre are doar trei anişori şi chiar de la intrarea într-un magazin de copii aceasta s-a îndreptat rapid către raionul cu haine. „Rochiţa aceasta o vreau mami. Vreau pe galben şi mai vreau şi tricol cu Hana Montana”, se auzea vocea micuţei, care se adresa mamei. Magazinele de specialitate vin în întâmpinarea părinţilor cu o gamă variată de produse.

Tricourile cu personaje din desene

„Avem articole atât pentru bebeluşi, cât şi pentru  copii sau pentru adolescenţii până la 16 ani. Încercăm să acoperim o gamă largă de produse de la pampersuri, cosmetice pentru copii, jucării, până la hăinuţe, biciclete, dar şi alte. Preţurile noastre variază şi sunt acceptabile pentru fiecare buzunar. În această perioadă chiar ne-am gândit la o ofertă. Avem pantaloni, rochiţe, tricouri cu doar 27 de lei”, a spus Ioana Andreea Tipol, administratorul unui magazin de copii din Reşiţa.Pentru domnişoarele care vor rochiţe, părinţii scot din buzunar cel puţin 39,90 de lei,  pantalonii pentru băieţei costă 27 de lei, iar pentru un tricou cu personaje din desene animate, aceştia plătesc 10 lei. „Băieţelul meu este înnebunit după tricourile cu Ben 10. Am căutat două zile după tricou. Este greu să creşti un copil în zilele noastre”, a spus Paula Nistoran, o mămică.

Maşinuţe şi biciclete  de lux

Puştii reşiţeni sunt pretenţioşi şi la jucării. Încă de la vârsta de doi ani aceştia pot fi plimbaţi în cele mai performante maşinuţe chiar dacă ei nu pot încă să conducă. „Avem  maşinuţe, biciclete şi trotinete pentru copii. Una  dintre cele mai căutate este o maşinuţă care poate fi condusă atât de copii, cât şi de părinţi. Dacă micuţul este încă de doi-trei anişori şi nu pot conduce singuri,  părinţii pot ghida maşinuţa cu telecomanda”, a  explicat Andreea Tipol administratorul unui magazin de copii din Reşiţa. Pentru astfel de jucării, părinţii trebuie să scoată din buzunar cel puţin 500 de lei.


Preţuri care umflă factura
 - Hăinuţele de calitate sunt destul de scumpe. Garderoba pentru copiii cu pretenţii este destul de costisitoare, iar dacă vine vorba de jucării, bugetul trebuie să fie consistent.
 -Body - 9,5 de lei
 - Salopete - 30 de lei
 - Rochiţe - 39,90 de lei
 - Pantaloni - 27 de lei
 - Maşinuţe - 249 de lei
 - Biciclete - 180 de lei
 - Ghiozdan - 16 lei

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite