Resita: Povestea traficantului studios din Moroasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul provenit dintr-o familie bună a picat la examenul procurorilor DIICOT. Student la o facultate la care învaţă tocmai ce înseamnă respectarea unei legi, Ovidiu Rez s-a lăsat condus de anturaj în afara ei.

Ovidiu Rez este un tânăr la adresa căruia toată lumea vorbeşte numai de bine.

În vârstă de 20 de ani, el urmează cursurile Facultăţii de Drept din Timişoara, oraş în care pare să fi intrat într-un anturaj ce l-a condus în afara legii.Ovidiu a absolvit Liceul Traian Lalescu din Reşiţa, în urmă cu doi ani, şi a fost unul dintre cei mai populari elevi din acea generaţie.
„Ovidiu a fost un elev foarte bun, cu note bune la învăţătură, dar s-a  implicat şi în tot felul de acţiuni extraşcolare. A fost un fel de lider al generaţiei noastre. N-a avut niciodată astfel de probleme. Sunt şocat”, a mărturisit un fost coleg de-al tânărului cercetat pentru trafic de droguri.


Teribilismul l-a aruncat în arest


Apropiaţii tânărului spun că primul drog din viaţa lui Ovidiu se numeşte Steaua Bucureşti. „Este fanatic. E nebun după Steaua. Am mers împreună la mai multe meciuri pe Ghencea. Steaua e adevăratul drog pentru Ovidiu”, a povestit Constantin S. Membru al Asociaţiei Speologice „Exploratorii” din 2002, tânărul provine dintr-o familie bună. „Mama lui e expert contabil, iar tatăl, electrician, dacă nu mă înşel. Ovidiu nu a creat niciodată probleme. Este un băiat de treabă şi, probabil, doar anturajul din Timişoara i-a adus aceste necazuri. O fi tras şi el din curiozitate vreo ţigară de marijuana, dar e exclus să fie traficant. Sper să fie pus în libertate cât mai repede. Dacă a greşit, a făcut-o din teribilism şi merită şansa reabilitării”, a spus Vasile B.

Tânărul are viaţa înainte, dar şi-a complicat-o, probabil, din necunoştinţă de cauză.
Un apropiat al tânărului

500
de grame de haşiş este cantitatea aproximativă ridicată de ofiţerii DIICOT în urma celor 15 descinderi din dimineaţa zilei de 12 noiembrie, în Reşiţa şi Oraviţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite