Povestea traficanţilor din Moroasa: Ciprian este traficantul misterios

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa socială a tânărului năcut la începutul anilor 80 este destul de săracă. Despre Ciprian se zvoneşte că ar fi făcut trafic internaţional de droguri şi că îşi schimbă foarte des adresa la care locuieşte

Ciprian Irimia este al alt tânăr acuzat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism că ar face trafic de droguri, pe care, de altfel, le şi consumă. Ba mai mult,  tânărul este suspect că ar fi parte a unui grup infracţional organizat. Ciprian este năcut în 1982, la sfârşitul lunii august. Spre deosebire de ceilalţi membri ai grupului, despre Ciprian vecinii nu cunosc prea multe lucruri. „Nu îl cunoaştem prea bine, nu locuieşte demult aici, este nou în zonă”, spune unul dintre locatarii blocului. Un lucru este cert: este un tip misterios, care îşi schimbă des domiciliul, astfel că oamenii nu ajung să îl cunoască prea bine şi nici să se împrietenească cu el. Nici la capitolul comunicativitate, tânănul nu stă prea bine. Ba mai mult, se zvoneşte că ar fi făcut chiar trafic internaţional cu droguri.
Cercetările continuă
Procurorii DIICOT l-au arestat pe traficantul misterios în dimineaţa zilei de 12 noiembrie. Alături de el, alţi 14 tineri au fost conduşi la sediul Parchetului. Cele 15 persoane sunt cercetate încă din anul 2008, iar potrivit datelor furnizate de DIICOT, membrii grupării îşi procurau cea mai mare parte a drogurilor din Spania, în principal haşiş, şi le distribuiau în Reşiţa şi în mediul studenţesc din Timişoara.
Recurs respins
“Până în momentul de faţă, noi nu am intrat în posesia unui document, care să îi pună pe tineri în liberate. În cazul în care Curtea de Apel Timişoara ar dat curs solicitării tinerilor de a fi cercetaţi în stare de liberatate, am fi primit de urgenţă comunicarea”, a declarat comisarul Dinu Nicorici, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite