Poştăriţa jefuită a cerut să revină la locul de muncă pentru a uita de probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Izabela Daragiu a fost tâlhărită într-o scară de bloc
Izabela Daragiu a fost tâlhărită într-o scară de bloc

Izabela Daragiu, de 40 de ani, poștărița izbită cu capul de pereți a revenit la lucru, în timp ce  tâlharul care a agresat-o circulă liber pe străzi. Deși polițiștii susțin că au un cerc de suspecți, până acum infractorul nu a fost prins încă.

Marius Andriţoi, directorul Direcţiei Reguionale Caraş-Severin spune că poştăriţa chiar a insistat să revină la locul de muncă pentru a mai uita de tragicul eveniment prin care aceasta a trecut in urmă cu o lună. „A început lucrur în urmă cu aproximativ două săptămâni. Din câte ştiu se simte bine şi chiar ea a insistat să reînceapă activitatea , spune Marius Andriţoi.

Mai mult decât atât directorul spune că actele pentru recompensarea poştăriţei se află la Bucureşti, în curs de aprobare. „Deocamdată nu ştiu suma cu care aceasta va fi recompensată, ştiu doar că actele sunt aproape gata“, a mai precizat Marius Andriţoi.

Continuă cercetările
Ca şi în cazul jafului dela banca Raiffeisen, jefută acum un an, poliţiştii încă lucrează la caz. „Jaful de la bancă nu este încă închis. Este în atenția noastră. În ce privește bărbatul care a jefuit-o pe poștăriță, avem un cerc de suspecți, iar cercetările continuă”, spune Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean De Poliţiei Caraş-Severin.  

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite