Resita: Poneii Ilie, Puiu şi Florea sunt scoşi la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Poneii Ilie, Puiu şi Florea sunt scoşi la licitaţie
Resita: Poneii Ilie, Puiu şi Florea sunt scoşi la licitaţie

Trei ponei de la Grădina Zoologică din municipiul Reşiţa sunt, de astăzi, scoşi la vânzare.

Cele trei animale au fost alese, din cei şapte ponei, care sunt îngrijiţi la zoo, din cauză că autorităţiile locale nu au bani ca să poată întreţine un număr aşa mare de cai.

„Sunt hrăniţi cu un trifoi special adus de la Deva. Mai puţin şi grădina intră şi în renovare“, a spus Liviu Timofte, directorul de la Serviciul Public Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Reşiţa.

Criza a tăiat din fân

Ilie, Puiu şi Florea sunt ponei de rasă care se vând pe piaţă la un preţ destul de ridicat. În funcţie de rasa acestora, un ponei poate costa între 3.000 şi 3.500 de lei. Preţul de pornire a licitaţiei pentru cele trei animăluţe este de 3.000 de lei. Oricine poate participa la cumpărarea poneilor. Unii dintre consilierii locali au luat în glumă iniţiativa autorităţiilor, unii considerând că animalele pot fi folosite ca atracţii sezoniere în Reşiţa. Cu toate acestea, iniţiativa de exploatare a celor trei animale nu este o rezolvare pentru toţi.

„Ca să scoatem poneii pentru plimbări şi alte cele avem nevoie de o groază de acorduri. Alte documentaţii, pentru că nu este aşa de uşor precum pare“, a spus consilierul local Jaro Marsalik. Cine doreşte să cumpere un ponei trebuie să se înscrie şi să participe la licitaţia organizată de primărie.

Modernizare
Grădina Zoologică a fost inclusă într-un plan de reabilitare

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite