Poliţiştii de frontieră au sărăcit piaţa neagră a ţigărilor de contrabandă din Bocşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au confiscat 14.000 de ţigări de contrabandă, în valoare de 5.000 de lei, pe care patru tineri le-au ascuns în locuri special amenajate în interiorul autoturismului cu care se deplasau de la Oraviţa spre Reşiţa.

La adăpostul nopţii, contrabandiştii de ţigări continuă să alimenteze piaţa neagră cu ţigări pentru care nu se plătesc niciun fel de taxe. Patru tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani, cu toţii din Bocşa, au trezit suspiciuni şi frontieriştii care i-au oprit pentru un control de rutină au trecut la examinarea maşinii. “La controlul efectuat, poliţiţtii de frontieră au depistat ascunsă în interiorul autoturismului cantitatea de 14.000 ţigarete netimbrate şi fără documente de provenienţă. Persoanele în cauză au declarat politiştilor de frontieră că au achiziţionat ţigările din Oraviţa cu intenţia de a le comercializa în localitatea Bocşa”, a precizat comisarul Florin Crăciun.


Ţigările au fost confiscate, iar autoturismul în care au fost ascunse ţigările, în valoare de aproximativ 8.500 de lei, a fost indisponibilizat. Cei patru tineri s-au ales cu dosare penale pentru conztrabandă şi evaziune fiscală.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite