Poliţiştii au dat amenzi şoferilor cărăşeni de un milion de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii cărăşeni au primit de la poliţişti amenzi de aproape un milion de lei, de la începutul anului şi până acum. În primul trimestru al acestui an numărul accidentelor cu victime a crescut de la 52 la 57, iar cel al persoanelor decedate a crescut de la două la zece decese.

Cu toate acestea, în prima parte a acestui an s-au înregistrat scăderi în ceea ce priveşte numărul răniţilor uşor cu până la 20 la sută faţă de anul precedent. Pe locul întâi în topul cauzelor care au stat la baza accidentelor din Caraş-Severin se clasează „viteza excesivă“, locul II, indisciplina pietonală. Pe locul III, bătălia se dă între neacordarea de prioritate pentru pietoni şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. Printre neregulile şoferilor cărăşeni se mai regăseşte şi depăşirea neregulamentară, neacordarea de prioritate vehiculelor sau circulaţia pe contrasens.


„În primul trimestru au fost constatate aproape 7.700 de contravenţii, au fost reţinute 450 permise de conducere şi au fost retrase 177 certificate de înmatriculare“, a informat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.


cifre
13 accidente s-au produs în primele luni din acest an în Caraş-Severin din cauza indisciplinei pietonilor.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite