Reşiţa: Poliţiştii unguri au luat aur la gătit (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizat pentru prima dată la noi în România, „Ceaunul de Aur“ a adunat ieri, la Crivaia 20 echipe de poliţişti, jandarmi şi pompieri din Caraş-severin, Bistriţa Năsăud, Mehedinţi şi Ungaria.

Preferaţii juriului au fost poliţiştii din Budapesta, adică echipa  Five Wranglers. Ei au gătit ruladă din muşchi de vită, umplută cu zacuscă şi ou, fiartă în sos de legume.

Cu un decor deosebit şi o prezentare a preparatelor în bliduri tradiţionale, ungurii au reuşit să impresioneze juriul. Nici cărăşenii nu s-au lăsat mai prejos. „Burtoşii“ de la serviciul Circulaţie Rutieră de la Inspectoratul de Poliţie Caraş-Severin, îmbrăcaţi în bucătari, au ocupat locul doi. Aceştia au preparat mancare de vânat şi berbecuţ la proţap.

Locul trei a fost obţinut de echipa vânătorilor de la Bistriţa Năsăud. Eu au preparat o tocană la ceaun. Echipa „Black and White“, de la Cabinetul Comandantului, a pregătit o mancare de fasole mexicană foarte condimentată. Echipa a jucat rolul unei şatre ţigăneşti care a fost ajutată de echipa de Intervenţii şi Achiziţii pentru a procura ingredientele.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite