Poliţiştii de frontieră din Caraş- Severin au confiscat peste 2500 de pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei acţiuni desfăşurate de Drumul Naţional 57B, între Oraviţa şi Anina, poliţiştii de frontieră au reuşit să confişte câteva mii de pachete cu ţigări netrimbrate. Valoarea acestora depăşeşte suma de 12.900 de lei.

Pe drumul care leagă Oraviţa de Anina, poliţiştii cărăşeni au oprit ieri o maşină care trasporta câteva mii de pachete de ţigări fără acte de provenienţă.

“În data de 19.08.2010, în timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări, politiştii de frontieră din cadrul Biroului C.I.T. cu sprijinul Detaşamentului Sprijin Operativ din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, au oprit pentru control pe DN 57B, un autoturism marca Opel condus de Gheorghe G. de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin”, a spus Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt din cadrul Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin.

În urma controlului, oamenii legii au găsit în portbagajul maşinii catitatea de 2.580 de pachete de ţigări cu timbre sârbesc şi netimbrate. Persoana care transporta aceste ţigări a spus poliţiştilor că a cumpărat ţigările de la cineva din Oraviţa şi că intenţiona să le comercializeze în Herculane şi Orşova.”Pe numele persoanei în cauza s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru savârşirea infracţiunii de contrabandă iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării”, a mai spus purtătoarea de cuvânt.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite