Poliţiştii cărăşeni au obţinut locul doi la fotbal în cadrul concursului Plavalaguna Challenger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii cărăşeni au participat timp de trei zile la un campionat de fotbal. Anul acesta a avut loc cea de-a X-a ediţie. Poliţişti au reuşit să obţină anul acesta un loc pe podium. Finala au jucat-o contra echipei Austriei.

Concursul a avut loc în staţiunea Plavalaguna din Croaţia în perioada 23.9- 26.9.2010. Echipa cărăşeană a concurat la acesată competiţie contra echipelor din Croaţia, Italia, Austria, Ungaria, Serbia, Ucraina, Slovenia, Polonia şi Belgia.

Din ţară au participat nouă echipe din judeţele: Caraş-Severin, Timiş, Bihor, Teleorman şi Argeş câte o echipă, iar din Bucureşti şi Cluj două echipe.
„Delegaţia din judeţul nostru a fost formată din comisarul şef de poliţie Oncică Lilică – şeful I.P.A.Caraş-Severin, colonelul în rezervă Străin Ioan, echipa de fotbal alcătuită din opt poliţişti şi doi antrenori.

Echipa din judeţ a participat la concursul organizat pentru secţiunea de peste 35 de ani. Ei s-au „luptat” pentru marele titlu cu încă alte 20 de echipe înscrise la această categorie de vârstă, reuşind să ocupe locul II al podiumului, locul I fiind câştigat de echipa Austriei, meciurile desfăşurându-se pe teren mic de 5+1”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş- Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite