Poliţiştii cărăşeni au aplicat peste 400 de amenzi în mai puţin de 48 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de la Rutieră au acţionat pe şoselele judeţului
Poliţiştii de la Rutieră au acţionat pe şoselele judeţului

Poliţiştii au participat în aceste zile la o amplă acţiune de diminuare a fenomenului infracţional. Astfel, peste 200 de poliţişti au acţionat pe străzile din judeţ în cele două zile ale acţiunii. Rutieriştii au instalat pe şosele filtre, atât pe raza comunelor, cât şi în localităţile din Caraş-Severin.

Timp de două zile, poliţiştii cărăşeni au fost angrenaţi într-o nouă acţiune. În aceste zile ale acţiunii au fost constatate 28 de infracţiuni şi aplicate 414 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la suma de 93 810 lei. Cele mai multe au fost „încasate” de şoferii vitezomani care nu au respectat viteza legală de deplasare.

”Din totalul sancţiunilor contravenţionale, un număr de 265 au fost pentru nerespectarea normelor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului numărul 195/2002, din care 249 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi opt pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe lângă amenzi poliţiştii rutieri au reţinut 22 permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare”, a spus agentul Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite