Poliţie lentă, spărgători de bănci cu Crăciun fericit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajatele băncii sunt şocate şi acum de întâmplarea prin care au trecut
Angajatele băncii sunt şocate şi acum de întâmplarea prin care au trecut

Ancheta poliţiştilor nu aduce nicio noutate în cazul jafului armat care a avut loc în Govândari, acum două săptămâni. Timpul se scurge, iar autorii jafului armat sunt tot mai liniştiţi şi cu mulţi bani în buzunare. Suma pe care au luat-o, sub ameninţare cu arma, acum două săptămâni, le este suficientă pentru a avea sărbători fericite.

Suma de 50.000 de lei le-ar ajunge chiar să îşi cumpere o maşină. Ba mai mult, dacă tot sunt fani ai vitezei, ei ar fi putut achiziţiona patru motociclete cu mulţi cmc, astfel încât la următoare „lovitură” să poată fugi mai repede de la locul faptei. Poliţiştii care îi caută chiar bănuiesc că au părăsit ţara.

Legea tăcerii la bancă
În tot acest timp, oficialii de la Raiffeissen nu comentează nici acţiunile hoţilor, nici blocajul poliţiştilor. „Nu dorim să comentăm mersul anchetei. Cei de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie al judeţului o pot face. Noi ştim doar că, la Reşiţa, pentru prima dată a trebuit să facem faţă unui jaf armat”, a declarat Corina Vasile, directorul de relaţii publice al Băncii Raiffeisen.

Preţ pe capul spărgătorilor
Reprezentanţii poliţiştilor cărăşeni au pus chiar şi preţ pe capul celor doi bikeri care au jefuit banca. „Până în acest moment, noi nu am oferit niciun leu. Nu avem o sumă fixă stabilită, ea variază în funcţie de valoarea informaţiei furnizate”, a spus Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Caraş-Severin.
În urmă cu două săptămâni, doi motociclişti au intrat înarmaţi în sediul unei bănci din Govândari, de unde au furat, în 90 de secunde, 50.000 de lei. Cei doi bikeri au fost înarmaţi şi au fugit pe o motocicletă de la locul accidentului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite