Reşiţa: EXCLUSIV/ Poliţia Rutieră a stabilit cum s-a produs carnagiul din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: EXCLUSIV/ Poliţia Rutieră a stabilit cum s-a produs carnagiul din Banat
Reşiţa: EXCLUSIV/ Poliţia Rutieră a stabilit cum s-a produs carnagiul din Banat

Poliţia Rutieră a ajuns la concluzia că, din cauza vitezei excesive, maşina Peugeot condusă de reşiţeanul Claudiu Hauptmann a planat pe apa de pe şosea.

Citeşte şi:
EXCLUSIV Şeful Poliţiei confirmă posibilitatea arestării vitezomanului care a provocat carnagiul din Banat

Timişoara: EXCLUSIV Vitezomanul ucigaş a mai fost amendat chiar pe drumul pe care a provocat carnagiul cu şase morţi
Timişoara: EXCLUSIV / Vitezomanul care a ucis şase oameni nu ştie nici după o săptămână că şi-a omorât iubita (VIDEO)
Reşiţa: EXCLUSIV Ce avere au părinţii vitezomanului ucigaş care a provocat carnagiul din Banat

Claudiu Hauptmann, tânărul de 18 ani care a provocat accidentul cu 6 morţi de la începutul acestei luni, accident în care a murit şi logodnica acestuia, a condus cu viteză excesivă pe ploaie torenţială. Din cauza apei depusă pe carosabil în timp foarte scurt, maşina Peugeot la volanul căreia se afla Hauptmann s-a ridicat de la sol şi a început să alunece pe apă, fără să mai existe control asupra direcţiei. Aceasta este concluzia la care au ajuns specialiştii de la Serviciul Poliţiei Rutiere Timiş.

image


Şoferul din maşina Espero adaptase viteza

Pur si simplu, Claudiu Hauptmann a circulat mult prea rapid pentru condiţiile de drum. Acesta depăşise cu 40 de kilometri la oră viteza legală pe acea porţiune de drum, in condiţii normale cu drum uscat. În momentul producerii accidentului însă condiţiile meteo erau foarte rele. O ploaie torenţială extrem de deasă înecase şoseaua exact pe porţiunea pe care Hauptmann nu a mai putut să îşi controleze maşina, a intrat pe contrasens peste un Daewoo Espero şi a ucis şase oameni.



Acul vitezometrului din maşina lui Hauptmann s-a oprit la 130 de kilometri pe oră, acul vitezometrului din maşina în care acesta a intrat era oprit între 40 şi 50 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza cu care se putea circula sigur pe ploaia torenţială în care s-a produs tragedia. 

image
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite