Poli s-a făcut de râs la Reşiţa. N-a fost în stare să bată o echipă de puşti, de Liga a III-a, rămasă în zece oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioanei României nu i-au fost suficiente 120 de minute şi un om în plus pentru a o elimina din Cupa României pe CSM Reşiţa, echipă care de ani buni joacă în al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Poli a obţinut calificarea la loteria penaltiurilor.

Cu jucători consacraţi în primul 11 şi pe care echipele mari ale campionatului se bat să-i ia de la Timişoara, Poli a jucat lamentabil în Valea Domanului. În schimb, puştii pregătiţi de Leo Doană au făcut un joc foarte bun şi i-au transformat pe Luchin, Sepsi sau Tameş în nişte anonimi. După 90 de minute de joc, tabela a rămas nemodificată, dar echipa care obţinuse dreptul de a se bate pentru grupele Champions League a scăpat de ruşine având un noroc chior. Reşiţenii au ratat trei ocazii uriaşe de a marca, în timp ce, Poli abia a trimis vreo două mingi spre poarta apărată de Haidău.


Trupa de pe Bega şi-a arătat neputinţa şi în cele 30 de minute de prelungiri. Nici măcar după ce rosso-nerii au rămas în zece, ca urmare a eliminării gratuite a lui Pitaru, Poli nu a fost în stare să înscrie. Jitaru a ratat singura ocazie cu adevărat mare pentru echipa sa, nimerind transversala. La loteria loviturilor de departajare, violeţii au fost mai norocoşi şi s-au impus cu 4-3, dar singurii care au ieşit cu fruntea sus de pe teren au fost puştii lui Leo Doană.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite