Reşiţa: Poieniţa cu buruieni se va transforma în cartier cu vile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Poieniţa cu buruieni se va transforma în cartier cu vile
Reşiţa: Poieniţa cu buruieni se va transforma în cartier cu vile

La cinci kilometri de Reşiţa vor răsări 21 de case, o grădiniţă, un magazin şi spaţii de joacă. Este al doilea proiect imobiliar de anvergură din Reşiţa, după blocul de lux care se construieşte în centru.

Doar două proiecte imobiliare de proporţii se construiesc în aceste zile în Reşiţa. În centrul oraşului va fi ridicat un bloc de apartamente noi, iar în afara oraşului, un alt dezvoltator plănuieşte construirea unui cartier de vile. Peste 20 de case, o grădiniţă, un magazin alimentar şi spaţii de joacă vor forma cartierul care va fi construit la cinci kilometri de Reşiţa. În noul complex, care se va întinde pe două hectare, vor fi investiţi aproximativ 1.200.000 de euro. Constructorul preconizează că în mai puţin de două săptămâni vor începe lucrările la primul cartier de case făcut în ultimii ani în Reşiţa.
„Eu doresc ca de săptămâna viitoare să începem să nivelăm terenul pentru ca în maxim două săptămâni să ne apucăm de treabă“, a spus, astăzi, Samuel Barbu, administratorul dezvoltatorului imobiliar. Din cele 21 de case care vor fi scoase la vânzare, patru sunt deja cumpărate. Preţul uneia depăşeşte 85.000 de euro.

Bloc de lux în centru
La un alt complex rezidenţial, care va fi construit în zona zero a Reşiţei, lucrările au început de aproximativ un an. Complexul va avea curte interioară, la parter vor fi spaţii comerciale, dar şi o parcare cu 20 de locuri. La ultimul nivel se vor construi şase penthouse-uri. Apartamentele complexului rezidenţial First au două şi trei camere, cu suprafeţe cuprinse între 60 şi 135 metri pătraţi.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite