Plimbaţi degeaba prin birourile judecătoriei pentru câteva hârtii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena şi Constantin Balcu se plâng că legea nu este pentru omul de rând. O familie din Bocşa este supărată pe modul în care justiţia reşiţeană îşi face datoria, deşi angajaţii sunt plătiţi din bani publici.

De mai bine de jumătate de an, familia Balcu se chinuie să intre în posesia unei simple copii, după încheierea unei şedinţe din luna octombrie. Oamenii sunt necăjiţi că au bătut drumul Bocşa-Reşiţa de nenumărate ori, fără să îi bage cineva în seamă.


„Prima cerere am depus-o în luna decembrie 2009. Atunci, nu am primit nici număr de înregistrare şi nici ştampilă de la Judecătorie”, a spus Constantin Balcu. De atunci, omul a revenit la Reşiţa, până când, într-un final, a mai depus o cerere, care a fost înregistrată pe 26 mai. Cei de la Judecătorie au o explicaţie.


„Termenul de răspuns este de 30 de zile. Doamna Balcu nu a fost parte în acest dosar. Prin urmare, nu i se poate elibera o astfel de copie. Pe 26 iunie, i se dă răspuns în scris”, a spus Rustin Ciasc, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite