Plângeri penale între victimele lui Cristian Ungur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arthur Rusu, motociclistul desfigurat de teribilistul din Caransebeş
Arthur Rusu, motociclistul desfigurat de teribilistul din Caransebeş

Arthur Rusu, motociclistul desfigurat de teribilistul din Caransebeş, este pus la zid de colegii de suferinţă.Împăcarea dintre motociclistul accidentat şi familia Ungur este considerată drept frauduloasă de către avocatul unei alte părţi vătămate.

Împăcarea dintre motociclistul accidentat şi familia Ungur este considerată drept frauduloasă de către avocatul unei alte părţi vătămate.
În cârje şi cu faţa tumefiată după ce a fost lovit în plin de maşina condusă de Cristian Ungur, Arthur Rusu a venit la Judecătoria Caransebeş pentru a susţine în scris faptul că s-a împăcat cu familia tânărului şi că renunţă la a se mai constitui parte civilă în procesul în care acesta din urmă este judecat, printre altele, pentru vătămare corporală gravă.

Cristina Cimpu, avocata lui Cătălin Cazacu, campionul României la motociclism, accidentat şi el pe aeroportul din Caransebeş, ameninţă însă cu plângeri penale pe numele lui Rusu. “Nu poate fi decât o înţelegere frauduloasă. El nu-şi poate schimba marturia din faza de urmărire penală. Dacă va face declaraţii false, îi facem plângere penală. În plus, el poate renunţa doar la pretenţii, ca parte civilă, dar latura penală rămâne”, a declarat, în această dimineaţă, Cristina Cimpu. Parte civilă în dosar, Cătălin Cazacu a cerut despăgubiri familiei Ungur în valoare de 30.000 de euro.
Nu îi poartă pică

Arthur Rusu susţine însă că s-a convins de faptul că Ungur nu l-a accidentat pe el şi ceilalţi cu intenţie. “Cred că nu a făcut-o intenţionat, adică sper să nu o fi făcut cu bună ştiinţă. Nu am şi nici nu am avut vreun resentiment faţă de Cristian Ungur. Am suferit o intervenţie chirurgicală la picior, la faţă nu a fost nevoie.  Încep să fiu din ce în ce mai bine, deşi doctorii mi-au spus că mai am nevoie de concediu medical.

Nu voi mai fi parte civilă în proces”, afirmă Rusu. Cosmin Bolosin, unul din avocaţii lui Cristian Ungur, crede însă că se va ajunge la o înţelegere şi cu celelalte părţi vătămate. “Familia Ungur are cele mai bune intenţii. Sumele cerute au fost însă exagerate, dar asta nu înseamnă că nu putem ajunge la o înţelegere”, a precizat avocatul.


Citat
“Judecătoarea a copiat, practic, încheierea de arestare de acum 30 de zile şi i-a prelungit arestul preventiv pentru alte 60 de zile”,
Cosmin Bolosin, avocat

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite