Pizza Recesiune are o reţetă cu care bate criza mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pizza de criză cântăreşte 440 de grame
Pizza de criză cântăreşte 440 de grame

Sosul de roşii, mozzarela şi baconul sunt ingredientele care împreună fac cea mai ieftină şi gustoasă pizza din Reşiţa. În plină criză, patronii unei pizzerii din Reşiţa au găsit soluţia ideală ca să îi mulţumească pe gurmanzi, cu cea mai ieftină şi bună pizza.

 „Ideea este una preluată, dar a prins foarte bine, mai ales în această perioadă, chiar şi numele acestui sortiment de pizza fiind unul sugestiv. Ne-am gândit că şi dacă lumea nu prea are bani, tot trebuie să mănânce, şi de aceea am venit cu o ofertă specială”, a spus Adrian Stoian, administratorul care a pus Pizza Recessione în meniul localului său.

Meniu de criză
Pizza Recessione face ravagii printre clienţii devoratori de mâncare cu specific italian. „E bine că se mai gândeşte cineva şi la buzunarele noastre. Este de apreciat că poţi găsi în oraş o pizza foarte gustoasă şi la un preţ mic. Eu mănânc cel puţin o dată pe săptămână o pizza”, a spus Alin Andrei, un reşiţean.
Pizza Recessione este cea mai ieftină din meniu. Pentru 9,9 lei reşiţenii pot savura o pizza de criză. „Recessione are ca ingrediente sos de roşii, mozzarela, bacon şi ceapă. În aproximativ şase minute, aceasta este gata. Este o pizza de 440 de grame”, a spus Bogdan Ichim, cel care prepară specialitatea italienească. „Recessione” se poate comanda şi pentru livrare la domiciu. Aceste comenzi sunt în creştere pentru că lumea şi-a dat seama că pizza e bună, dar şi ieftină.

„A prins destul de repede acest tip de pizza. Avem şi comenzi la domiciliu şi oferim la patru bucăţi comandate, una gratuită, ofertă care o păstrăm şi la Recessione”, a spus Adrian Stoian. Clienţii sunt mulţumiţii de această iniţiativă şi iau cu asalt localul, mai ales la orele prânzului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite