Petreceri cu iz de sărbătoare pentru reşiţenii dornici de distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petreceri retro, karaoke şi multe suprize le-au pregătit administratorii de cluburi şi discoteci tinerilor care vor să se distreze în Noaptea Învierii. Cu toate că este seara de Înviere tinerii reşiţeni aleg să petreacă în cluburi.

După vor merge la biserică pentru a lua „Lumină“ cei mai mulţi dintre tineri au deja planuri pentru Noaptea Învierii. Astfel, cei mai mulţi au de gând să meragă la discoteci şi cluburi unde sunt convinşi că distracţia va fi maximă. Seara de sâmbătă se anunţă a fi una foarte atractivă pentru reşiţeni. Mirela Popa şi prietenele ei merg astă seară la petrecerea de la Hypnotic. „Este ziua prietenei mele şi ne-a invitat pe toate la discotecă. Speraăm să ne distrăm de minune“, spune Mirela.
Easter Party
Surprizele cele mai mari, însă sunt pregătite la petrecerea de Paşti organizată în club Hypnotic din Reşiţa. Reşiţenii sunt aşteptaţi aici cu cele mai bune hituri şi multă distracţie. Nu vor lipsi de la petrecere cele mai hot animatoare. „Aşteptăm peste 500 de reşiţeni, să petrecem în noapte de Înviere”, a spus Dan Alexandru, administratorul clubului.
Rock Cafe
Tinerii fani ai genului merg la Rock Cafe unde administratorii le-au rezervat mai multe surprize. „Pentru această seară vom oferi tinerilor mai multe surprize. Ca de obicei muzica bună va fi „la ea acasă“. Sperăm că toată lumea să fie mulţumită“, a afirmat Ovidiu Roşu, unul dintre administratorii Rock Cafe.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite