Reşiţa: Peste 7500 de reşiţeni vor primi făină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Peste 7500 de reşiţeni vor primi făină
Reşiţa: Peste 7500 de reşiţeni vor primi făină

Nevoiaşii se pot prezenta, de la ora 08.00 la sediul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, situat în Reşiţa, str. P-ţa Republicii.

Pachetele cu făină vor fi acordate persoanelor cu venitul minim pe economie, şomerilor care primesc indemnizaţie de şomaj, dar şi pensionarilor care au remuneraţii sub 400 de lei pe lună. De aceste produse vor mai beneficia şi persoanele cu handicap grav. Primii care vor primi ajutoarele sunt beneficiarii venitului minim garantat şi pensionarii. Aceştia se pot prezenta la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din zona Muncitoresc între orele 8-18. Aceştia pot ridica alimentele până în data de 16 octombrie.

Pentru a ridica pachetele sunt necesare câteva acte

“Beneficiarii venitului minim garantat trebuie să vină cu câteva documente. Pentru a intra în posesia pachetelor au nevoie de actele de identitate în original şi copie ale titularului şi membrilor familiei, dar şi de certificatele de naştere ale copiilor care au sub 14 ani. Pensionarii care au venituri mai mici de 400 de lei au nevoie de actul de identitate în original şi copie dar şi de cuponul de pensie, în original şi copie pentru luna în care se distribuie alimentele”, a declarat Camelia Costraş, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Reşiţa. Pensionarii care nu au primit cuponul de pensie, vor prezenta decizia de pensionare în original şi copie care să ateste că în luna distribuiri alimentelor sunt în plată.

Persoanele cu handicap şi şomerii primesc alimentele din 19 octombrie

Actele necesare pentru ca aceste categorii de persoane să primească pachetele cu făină sunt: actul de identitate în original şi copie, certificatul de încadrare în grad de handicap în original şi copie, actul de identitate al copilului în original şi copie pentru copilul care a împlinit vârsta de 14 ani, iar pentru minorii care nu au această vârstă este necesar certificatul de naştere. Şomerii îşi vor primi pachetele dacă prezintă actul de identitate şi carnetul de şomer care trebuie să fie vizat la zi.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite