Un pahar de vin roşu, sex cu un băieţel de 12 ani, o ţigară şi, la urmă, cătuşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Radu a văzut în copiii instituţionalizaţi în Centrul de plasament „Speranţa” din Reşiţa ţintele perfecte pentru ca el să-şi satisfacă fanteziile sexuale pedepsite de lege. Totul a început în urmă cu doi ani şi se va încheiea în instanţă, pedofilul fiind acuzat de act sexual cu un minor.

Pedofilul nu se consideră un pericol social, în ciuda faptului că, şi atunci când ştia că este cercetat de procuror pentru înclinaţiile sale, a continuat să cheme în dormitorul său copii de la Centrul “Speranţa” cu scopul de a întreţine cu ei raporturi sexuale orale şi anale. Aşa cum făcuse cu cel puţin alţi doi băieţi din centru, de 16 şi 12 ani.


După termenul de fond de la Judecătoria Reşiţa, Costel Radu a fi dus în sala de judecată a secţiei penale de la Tribunalul Caraş-Severin. Acesta a făcut o cerere de liberare sub control judiciar, cerere respinsă de către instanţa de fond. Pedofilul a sperat că se va putea întoarce acasă şi, de ce nu, la vechile lui obiceiuri, dar şi instanţa de recurs a considerat că locul lui e în arest.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite