Pe DN 6 se goneşte nebuneşte spre moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri au iniţiat o acţiune cu scopul de a împiedica apariţia altor cruci pe marginea drumului care leagă localităţile Topleţ de Sacu, acolo unde, din cauza vitezei excesive, s-au întâmplat în ultima vreme atâtea nenorociri.

Rezultatele acţiunilor derulate de Serviciul Rutier Caraş-Severin în acest an sunt îngrijorătoare, de fiecare dată putând fi contabilizaţi zeci şi chiar sute de contravenienţi, ceea ce demonstrează că pe şoselele judeţului se circulă haotic şi că pericolul este prezent la tot pasul. În zilele de 28, 29, 30 iulie şi 1 august 2010 pe DN 6, efectivele Serviciul Rutier s-au concentrat într-o acţiune de combatere a neregulilor din trafic pe DN 6, iar asta s-a văzut imediat. “Scopul acţiunii a fost combaterea nerespectării regimului legal de viteză, a nerespectării prevederilor legale referitoare la depăşirea vehiculelor, dar şi depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau, mai grav, în stare de ebrietate”, a precizat inspector de poliţie Ştefan Radu. 

 
Peste 400 de contravenienţi
În urma acţiunilor desfăşurate de poliţişti pe sectorul de drum situat între localităţile Topleţ - Sacu au fost aplicate nu mai puţin de 414 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la suma de 50.260 lei. “Din numărul total de sancţiuni contravenţionale, 344 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 31 pentru lipsa actelor şi 20 de sancţiuni au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranţă. De asemenea, au fost ridicate în vederea suspendării 12 permise de conducere. Dintre acestea, nouă au fost reţinute pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În plus, au fost reţinute şi două certificate de înmatriculare”, a mai spus Ştefan Radu, inspector la IPJ Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite