Pe DN 6 a mai murit un om, imediat după ce poliţiştii au amendat sute de şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar trei zile de la finele acţiunii derulate de poliţiştii rutieri pe DN 6 pentru combaterea vitezei, a depăşirilor periculoase şi depistarea şoferilor care urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, încă o viaţă s-a stins în urma unui accident rutier.

Timp de patru zile, cât efectivele Serviciului Rutier Caraş-Severin au desfăşurat o amplă acţiune de prevenire a accidentelor rutiere pe DN 6, drum renumit pentru desele tragedii, nu s-a înregistrat niciun eveniment nedorit. Au fost sancţionaţi contravenţional însă 414 conducători auto, mare lor majoritate pentru faptul că au apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Nici nu au apucat bine poliţiştii cărăşeni să facă un bilanţ al acţiunii lor şi să tragă eventualele concluzii, că o altă cruce a apărut pe marginea drumului de pe raza localităţii Mehadia.


Cercetat pentru ucidere din culpă
    La primele ore ale dimineţii de astăzi, un bărbat de 53 de ani din Timişoara nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 56 ani, din Băile Herculane. În urma impactului violent, pasagerul din maşina timişoreanului şi-a pierdut viaţa. În plus, două persoane din celălalt autoturism au ajuns în stare destul de gravă la spital. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost transportat la rândul său la Urgenţe. “Din primele cercetări s-a stabilit că în momentul producerii accidentului atât conducătorii auto, cât şi pasagerii purtau centura de siguranţă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală şi ucidere din culpa”, a declarant Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite