Patru persoane au ajuns la spital după ce un tânăr de 19 ani a încălcat legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inconştienţa unui băiat a băgat patru persoane în spital. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 6, care leagă Caransebeş de Orşova. Şoferul s-a angajat într-o depăşire şi a lovit o altă maşină care circula din sens opus. Victimele au fost imediat transportate la Spitalul Municipal Drobeta-Turnu Severin.

Trei maşini au fost implicate într-un accident pe drumul care leagă Caransebeş de Orşova. Accidentul a avut loc din cauza unui şofer care a intrat într-o depăşire fără să se asigure. Acesta a intrat în maşina care circula din sens opus şi din cauza carosabilului umed a acroşat şi autoturismul pe care îl depăşea.

„În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului L.MARIUS, a pasagerilor din maşina condusă de acesta: G.CRINA de 50 ani, D.P., de 17 ani, care au fost transportate la Spitalul Municipal Drobeta –Turnu Severin, unde au rămas internate şi a lui L.V., de 17 ani, care a fost transportat la spital, dar a refuzat internarea.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a spus agentul Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite