Reşiţa: Patru reşiţeni acuză mascaţii că i-ar fi bătut pe nedrept

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Patru reşiţeni acuză mascaţii că i-ar fi bătut pe nedrept
Reşiţa: Patru reşiţeni acuză mascaţii că i-ar fi bătut pe nedrept

Băieţii spun că au încasat bătaie pentru că au fost martorii unei alte încăierări.

Unul dintre tineri a ajuns la spital pentru că i s-a făcut rău după ce a luat bătaie la secţie.

Patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani acuză mascaţii de abuz în serviciu. Aceştia susţin că au fost agresaţi atât fizic cât şi verbal de  mascaţii Detaşamentului de Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş- Severin.

Agresaţi pe nedrept

Băieţii au căzut pe mâna organelor de ordine după ce locuitorii de pe Aleea Tuşnad au făcut sesizare la poliţie pentru tulburarea liniştii publice. Întâmplările s-au petrecut vineri, în jurul orei 05.00. Alţi doi tineri care s-au încăierat a atras mascaţii de la DEPIR. Cei patru tineri au fost duşi la secţie, unde spun că au fost bătuţi, deşi au fost doar martori „Băieţii au fost aduşi în stare de ebrietate şi li s-au aplicat sancţiuni. Legea spune că mascaţii pot apela la forţă în momentul în care indivizii reacţionează violent“, a spus comisarul Cornel Băjău, şef serviciu în cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa.

„Nu ni s-a făcut testul de ebrietate. Noi am cerut să ni se facă pentru că am fost prinşi cu doze de bere nedesfăcută în mână. Era a doua bere“, a spus Claudiu C., unul dintre tinerii bătuţi, care avea piciorul în gips. Unul dintre băieţi, Andrei P de 20 de ani, a fost dus la spital după ce a ieşit din secţie.

Urmările bătăilor

Unul dintre băieţii agresaţi are buza spartă şi zgârieturi serioase pe corp. În urma bătăii, cel mai şifonat a fost Claudiu C., care avea piciorul în gips şi a primit lovituri de baston exact pe fractură. Cel mai mic dintre băieţi, Andrei P., are capul spart şi a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite