Reşiţa: Party de Revelion în vile rezervate în grup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai cotate sunt staţiunile Gărâna şi Văliug, care sunt pline de turişti în perioada iernii.

Tinerii care vor să fugă de oraş în perioada sărbătorilor şi să aibă parte de distracţie adevărată găsesc soluţii deştepte pentru minivacanţe. „Noi am făcut deja rezervare pentru Revelion. Suntem 15 persoane în grup şi am închiriat o casă. Suntem între prieteni şi e mult mai bine aşa”, a spus Patricia Munteanu, o reşiţeancă. Grupurile sunt şi preferatele proprietarilor de pensiune. Aceştia au pregătit pachete cu oferte promoţionale.

„Aşteptăm un grup pentru finele anului. Pentru trei zile de cazare, cu toate mesele incluse şi cina festivă, o persoană trebuie să plătească 700 de lei”, a spus Maria Bogdan, proprietara unei pensiuni.

Bonusuri pentru clienţi

Sfârşitul de an este una din cele mai profitabile perioade pentru operatorii de turism din zonă. Minivacanţele de care se bucură cărăşenii, atât cea de Crăciun, cât şi cea de Revelion, sunt ocazii perfecte pentru proprietarii micilor cabane din staţiunea Gărâna să demonstreze că se pricep la afaceri şi că ştiu să-şi vândă pachetele chiar şi pe criză.  Pensiunile mici sunt preferatele bănăţenilor.

„Avem clienţi care vin de doi ani la noi. Ei au deja făcute rezervările. Dispunem de 30 de locuri de cazare, avem mai mult de jumătate rezervate. Sunt multe persoane care au sunat. Pachetul pentru Revelionul 2010 presupune trei zile de cazare cu masa festivă inclusă. Însă pentru cei care vor să vină cu o zi înainte oferim o zi bonus”, a spus Maria Ilie, administratorul unei cabane. Turiştii care vin aici pot urca, în maximum jumătate de oră, pe Semenic pentru a schia sau a practica alte sporturi specifice anotimpului rece.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite